
Propietarul e innebunit dupa pescuit si de multe ori aduce peste proaspat pescuit de el (cred eu).
Mancarea in poza urmatoare.
Ai mancat vreodata peste crud proaspat pescuit?
* Da
* Nu

Toro este denumirea de peste maguro, adica tuna si este pestele cel mai cautat in Japonia, gustul lui fiind cel mai bun in sashimi si sushi.
Care e diferenta dintre chutoro si toro?
* chutoro e bucata de la burta
* chutoro are mai multa grasime
* chutoro este mai scump
* toate cele de mai sus
Dupa masa de pranz am fost la HARADA, o cofetarie japoneza traditionala tot in Monzen Nakacho, unde am servit ceai de flori de cires, un desert facut din pasta de fasole dulce pusa peste un fel de mamaliga si ceai de alge de mare. Cred ca vi se pare destul de ciudata aceasta combinatie, nu? A fost bun, in caz ca va intrebati cum o fi fost. Numele acestui desert este awa zenzai.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu