marți, ianuarie 23, 2007

Luni/Mrt 22-23 - Cina la pensiunea HEDA ELEGANCE


Bucatarul de aici gateste in stil frantuzesc, e tare de nu se poate! A fost mancarea asa de buna, ca ne-am giftuit ca purceii de nu mai puteam muncii (noi veniseram cica pentru a traduce o piesa).

In poza este o supita cu peste si fructe de mare si taitei in stil buillabase si care se face foc sub ea ca sa se gatasca pe masa, in fata ta in timp ce mananci antreurile.



Dar prima cina n-a lasat-o mai prejos pe a doua. Deci bucatarul a fost la inaltime in mod constant.

De exemplu, printre alte delicatese, fiindca stia ca nu mancam carne si ne-a preparat o combinatie de peste prajit cu sos de rosii si vanata coapta si un crevete foarte mare si suculent pus pe un morman de spanac....

Nu va mai descriu ca imi aduc aminte si imi lasa gura apa!

Niciun comentariu: