duminică, septembrie 28, 2008

FaceBook

Find me on Facebook:

9 comentarii:

Anonim spunea...

konichiwa ( sper ca am scris bine )Sunt fascinata de Japonia si de cultura japoneza.Cautam poze cu Japonia si intamplator am dat de blogul dvs.Am citit si am vazut toate pozele, m-am simtit ca si cum eram jumatate in Romania jumatate in Japonia.
Sunteti foarte norocoasa ca traiti in Japonia

Anonim spunea...

Imi pare rau nu am vrut sa postez precum "anonim"dar m-am grabit sa postez comentariu.Ma numesc Cristina Stingu, cristina.stingu@yahoo.com

Daniela spunea...

Buna Cristina,
Ai dreptate, Japonia este o tara foarte civilizata si fascinanta pentru mine. Imi place la nebunie sa traiesc aici. Ma bucur ca ai citit un crampei din viata mea. Nu prea am trafic pe aici, mai mult am facut blogul pentru familia din Romania si de pe alte plaiuri, ca sa nu ma uite.

Iti doresc sa ajungi si pe aici vreodata, cine stie. E o tara foarte prietenoasa.

Mult noroc in viata,

Anonim spunea...

9A fost o placere sa citesc despre tot ce ai scris. Esti o norocoasa ca traiesti acolo. Eu imi doresc sa vad dar nu cred ca voi avea ocazia. Multumiri ca ai facut acest blog. Cred ca o sa -l mai citesc de citeva ori. Poate mai scri . mult noroc sanatate si bucurii pentru intreaga familie.Maria (mariasuar@sbcglobal.net)

Daniela spunea...

Buna Maria,

Ma bucur ca ti-a placut blogul meu. Si eu ma consider o norocoasa sa am parte de o viata plina de satisfactie si bucurii. Ai dreptate, ar trebui sa aduc blogul la zi, dar nu am timp prea mult la dispozitie, si sant in urma si pe alte bloguri.

MONONOKE KITCHEN spunea...

Foarte frumos blogul, Daniela, plin de informatii utile si de poze care ne lasa gura apa... N-as vrea sa mai spun cat esti de norocoasa, vorba predecesorilor mei! O sa-mi permit sa adaug blogul tau in lista de favorite. Mult succes pe mai departe!

Daniela spunea...

Multumesc frumos de compliment, sigur ca poti, ma simt onorata.
Si tu ai un blog extrem de interesant!

Unknown spunea...

Superb, multumesc pentru imagini si pentru bucatica din Japonia pe care ne-ati oferit-o... Paul Gabor, Spania....

Anonim spunea...

Ne-a babit de tot japonia asta...sint aici din `92.Sincer,,,esti fericita?..ce vrei sa spui prin: `E o tara foarte prietenoasa.`?...nu-i mai amagi pe fraieri,ca stii bine ca nu-i chiar asa...
onetavi@yahoo.com